Posiadacz jesteś nudny z tym swoim zachwalaniem bankruta. Na początku może i było to śmieszne, ale żart powtarzany przez dłuższy czas staje się po prostu niesmaczny. Siejesz jedynie zamęt na tym forum obwieszczając, że spółka radzi sobie świetnie, akcje za rok będą po kilka złotych, że z końcem roku spłacą obligatariuszy, itd. itp. Zastanawiam się tylko czy Zieliński ci płaci za te pozytywne informacje o FKD czy ty tak sam z siebie. Każdy pamięta twoje płaczliwe wpisy w poprzednich latach, gdzie straszenie Zielińskiego sądem należało do najdelikatniejszych.
Spółka ma więcej zobowiązań (kilkadziesiąt milionów zł) niż majątku. Jeżeli ktoś nie płaci długów i nie próbuje się ułożyć z inwestorami (obligatariuszami ) jest bankrutem.
Nie jesteś wart, abym musiał tobie udowadniać, że mam obligacje. Zresztą doskonale wiesz że mam, tylko próbujesz podważyć wiarygodność wszystkich, którzy próbują pisać prawdę. Oczywiście pewno masz w tym swój interes. Pewno chcesz wcisnąć nieświadomym swoje akcje po 20 zł. Osobiście wiszą mi kilkadziesiąt tysięcy za niewykupione obligacje oraz odsetki za 2 lata i nie odpuszczę tego Zielińskiemu.