Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,15 zł , zmiana od tamtej pory: 21,35%

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

ck do 12345

No i widzisz jak to z Tobą jest. Trzeba tłumaczyć jak chłopu na miedzy !
To ja ci wytłumaczę, czemu nie, skoro nie kumasz jak funkcjonuje giełda.

1. Mój scenariusz dotyczący zakończenia korekty na BOŚ w dniu dzisiejszym, jest scenariuszem podstawowym - pierwszoplanowym.
Jeśli się zrealizuje ( co zakładam) do kurs BOSIA powróci do trendu wzrostowego. Wybicie poprzedniego szczytu formacji świecowej
Spadającej Gwiazdy bezapelacyjnie przekona wszystkich do tego, że zmiana trendu średnioterminowego na BOŚ się dopełniła.
Wejdzie więc tam nowy strumień pieniędzy. Do tej pory pieniądze jakie przeznaczyłem na tą spółkę powinny być całkowicie w nią zaangażowane.
Moim. zdaniem to z czym mamy do czynienia, to powrót do linii szyi odwróconego RGR.
O ważniejszej formacji z jaką mamy tu do czynienia nawet nie wspomnę, bo to nie na twoja głowę kolego.
Jak widzicie, w dniu wczorajszym dokładnie opisałem nie tylko korektę z jaką tu mamy do czynienia, ale również jej poszczególne podfale.
Szkoda wielka, że skoro jesteś taki mądry, nie zrobiłeś tego za mnie.

2. Zawsze, ale to zawsze trzeba mieć w zapasie alternatywny scenariusz, jeśli tego nie pojmujesz, do odpowiem ci słowami
pewnego pułkownika, skierowanymi do innego pułkownika.
Powiedział tak:
"skoro tego waść nie pojmujesz, toź przez łeb cięty i na umyśle szwankujesz"

Jak się zachowa rynek BOSIA, to się w najbliższych dniach przekonamy.
A może zamiast mnie ciagle krytykować, coś na ten temat wydukasz ?

chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOS -0,20% 9,89 2026-06-26 09:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.