Dnia 2017-02-26 o godz. 13:38 ~Ja napisał(a):
> pleciesz bzdury niestety to myslenie zyczeniowe i nic poza tym, w portfelach ofe brzoska to jakiś ułamek jest i ostatnie co zrobia to stana w obronie małych oni już się dogadują z adwentem i preziem co jak kiedy i za ile tu nie ma zadnego przypadku rozmowy trwaja a może już jest wszystko ustalone, ze my wam teraz tak a potem my wam tak , bez znaczenia bo dowiecie sie po fakcie jak to zwykle mali, gra na kursie to sprawka grubszego moze ktores ofe wlasnie ,ze nie puscil wyżej tylko trzyma drugi miesiąc ledwie nad 40 jak nie zacznie rosnąć od jutra to potwierdzi ze wszystko już jest ulozone, taki adwent nic nie zostawia przypadkowi i zrozum to im szybciej tym lepiej bo glupi to ty nie jesteś
Ale co ty chłopie sie tak gorączkujesz i taki nad aktywny jesteś?
Może i jest ustalone a może i nie jest ani ty ani my tego nie wiemy , dla mnie sytuacja jest komfortowa cena wezwania jest co prawda nie zadowalająca ale dająca właściwie pewność że w najgorszym czarnym scenariuszu możemy stracić kilka % , a zyskać możemy wielokrotność tego
Więc większość z nas posiadąjących akcje jest spokojna i czeka na rozwój wypadków , w przeciwieństwie do takich jak ty , nigdy nie mogłam zrozumieć aktywności ludzi nie posiadających akcji , wytłumaczysz mi to ?