Panowie przestańcie plakaćnad jakąś wartością godziwą itp,jeżeli kupiliście akcje nie wiem po 40 czy 30 czy 20 i dalej trzymacie to wybaczcie mi ... spieprzyliscie sprawę. Najwazniejsza umiejętność na giełdzie to przyznać się do porażki i sprzedać póki strata nie jest ogromna bo inaczej to staje się ... inwestorem długoterminowym. Miejcie na uwadze że kilka tygodni temu akcje PCM były po 6zł!!! a są po prawie 13!!! to już zwyżka o 100%. Jeżeli tak wierzyliście w spółkę kto kupował PKC jak była po 6??? zapewne niewielu albo nikt bo jakby ktoś kupił po 6 to by teraz świętował 100% zwyżki i prawdopodobnie jeszcze więcej będzie. Te wezwanie to nie złodziejstwo tylko ratunek, taki giełdowy św. Mikołaj dla drobnych którzy utopili masę kasy tutaj.
Fakty są takie mamy 2 kupujących i wiele funduszów w akcjonariacie więc trzeba spokojnie siedzieć i czekać i broń Boże nie zapisywać się na żadne wezwanie teraz. Być może będzie jakieś wspólne stanowisko funduszy no i jest bardzo prawdopodobne podniesienie ceny myślę że po razie przynajmniej i pewnie nie po 20gr tylko więcej. Teraz PKO ma 2 tygodnie na podniesienie ceny zanim zaczną sie zapisy Hitachi.
Pozdrawiam wszystkich inwestorów i bądźmy dobrej myśli