Co do analizy technicznej czy fundamentalnej to każdy ma swoje zdanie i zapewne przy nim pozostanie.
Jeśli chodzi o Netię to moim zdaniem korekta będzie i właśnie się rozpoczyna jej faza spadkowa na potwierdzenie poczekałbym jednak do jutrzejszego zamknięcia.
No i ostatnia kwestia, pisałem o niej wiele razy ale wciąż nowi się pojawiają gracze więc powtórze.
Bardzo nieufnie podchodzicie tutaj do ludzi na tym forum, prawdę mówiąc wcale mnie to nie dziwi, bo dochodzą tutaj do głosu wszystkie najgorsze cechy ludzkiego charakteru.
Zazdrość, zawiść, zwalanie nieudanych inwestycji na barki innych, obwinianie wszystkich tylko nie siebie za własne niepowodzenia. Macie tutaj kilku uczciwych i prawych ludzi więc powinniście ich szanować i szanować ich poglądy, które w wiekszości sprawdzają się jednak. Nikt nie ma monopolu i nie trafia w 100 procentach.
Tego może spodziewać się tylko głupiec. Większość z was wchodzi na chwilę zadowala się kilkoma procentami po odliczeniu prowizji nie zostaje nawet na dobrą knajpę a na forum pieje jak kogut pieśń zwycięstwa. Mnie to zupełnie nie bawi. nie jestem graczem jestem inwestorem i szukam zysków wyłącznie dwucyfrowych. Nikogo nie okłamuję i gram ze wszystkimi fer, mało tego czasem wcześniej podaję sygnał kupna kilka dni przed planowanym zwrotem.
Jestem inwestorem indywidualnym i nikogo nie reprezentuję oprócz siebie.
Zdecydowana większość z Was stanie się w niedługim czasie mięsem armatnim. Pozostaną tylko nieliczni, którzy wezmą się ostro za naukę. Bez pracy nie ma kołaczy.
Chodzik Księżycowy