Po pierwsze doczekasz się TP na poziomie o jakim pisałem.
Robię to ostatni raz bo ręce opadają i niedługo do kostek sięgną. Za trzy lata pisałem już z 99 razy za trzy lata na dnie fali C Elliotta. Doczekamy się tego na bank i chciałbym abyś wtedy jeszcze był z nami, więc mam nadzieję, że zapiszezs to sobie za - TRZY LATA - na dnie fali C.
Pisze opracowania i co z tego. Naświetlam w nich obecną sytuację techniczna spółki i nic więcaj, oraz to co może się stać w najbliższych miesiącach. Tyle razy pisałem i już sił nie mam ale te słowa skieruję specjalnie do Antychodzika. Po pierwsze kolego sprawdziło się dokładnie to co przewidywałem na Próchniku. Po drugie kolego sprawdziło się dpkładnie to co przewidywałem na Netii. Po trzecie kolego sprawdzi się to co przewiduje obecnie na Netii. Po czwarte kolego sprawdzi sie dokładnie to co przewiduje na Trakcji. Po piąte Antychodziku, chodźby przyszło tysiąc Antychodzików i zjadło tysiąc kotletów to sobie mogą tylko pogwizdać na każdej spółce z notowań ciągłych bo jedno zlecenie funduszu jak to pisałem ustawi ich do pionu. Jesteś niespełna rozumu jesli myślisz ze słowa kogokolwiek na tym forum coś mogą. Mogą tylko wkurzać takich ludzi jak ty cieszacych się z czyjegoś nieszczęścia. Ale byłeś zadowolony jak Trakcja spadała. Tyle co moge ci radzic to rób co piszę bo za rok nie zostanie ci grosza w kieszeni tylko Twoje nic nie warte gadanie i wymądrzania. Co zrobisz teraz jak Trakcja pójdzie do góry popełnisz z rozpaczy sepuku ? Weż się chłopie za naukę, to do czegoś w zyciu dojdziesz a nie zajmuj sie WYŁĄCZNIE krytyką ludzi tylko dlatego, że są mądrzejsi od ciebie. Masz akcje Trakcji - Nie. Masz akcje Netii - nie.
To co tu robisz ? ja ci powiem . Jestes tu dlatego, aby krytykować wszystko co napiszę, zresztą świadczy również o tym twój nik. Takich ludzi nazywam NIEUDACZNIKAMI co to od siebie nie dają nic tylko żerują na innych.
Chodzik Księżycowy
Rzucaj monetą do góry, będziesz miał więcej szczęścia w tej grze niż w inwestycjach na giełdzie. Zobacz jaki post przytoczył ostatnio Cercio na Trakcji. Mój post z 2008 roku. Przeczytaj - wszystko się sprawdziło. O przepraszam może nie umiesz czytać, bo pisać z pewnością.