Przesadza Pani z tym oczernianiem, niech Pani dobrze przeczyta pierwszy wpis. To Pani poczula sie dotknieta, mimo ze nic o Pani nie wspomnialem. Chyba nie do konca zachowala sie Pani ok, podszywajac sie pod kogos-tu powinna sie Pani ze mna zgodzic. Jesli jest Pani takim wielkim ekspertem, to dlaczego wypisuje Pani mnostwo maili z wieloma pytaniami na temat ciuchow markowych, dystrybucji itp. Nie byloby prosciej zadac pytanie prosto z mostu, ze nie jestem zainteresowana kupnem rzeczy tylko chcialabym pozbierac informacje. To jest wlasnie wlasciwe postepowanie i m.in. budowanie zdrowej konkurencji.
Ani mnie Pani nie okradla ani nie oszukala- Pani zdaniem. Moim: okradla z czasu i oszukala podszywajac sie pod osobe chcaca czegos innego w rzeczywistosci.
Kolebka mody sa Wlochy i Francja. I tak od zawsze. Nigdy na tej liscie nie bylo Turcji. Byla za to na tej innej-czarnej, znanej po dzis dzien (po Chinach) jako kraj podrobek.
Zajmuje sie swoim biznesem i gdyby nie takie osoby jak Pani, to mialbym wiecej na to czasu.
Zycze powodzenia oraz moze tego, ze czasem warto prosto z mostu, bo jest mnostwo zyczliwych osob, ktore chetnie pomoga. Do takich w dalszym ciagu i ja sie zaliczam.
Pozdrawiam.