Powiedzmy ze rowniez Pani dotyczyla ta uwaga, ale nie tylko , nie jest Pani jedyna i sie jeszcze o tym przekona ze sa tez i inni. No widze ze jednak nie wszystko Pani zapamietala, nigdy nie podajemy dokladnych cen. Jak Pani zauwazyla w naszej ofercie napisane jest ze ustalamy cene u klienta w zaleznosci od towaru, wiec jesli sie Pani zna na oryginalnej odziezy Versace itd. to powinna Pani wiedziec od czego zalezy cena tych towarow we wloszech. Pani niestety chyba jednak nie wie w jaki sposob robi sie we Wloszech zakup takiego towaru.Wiem wiem ze zajmuje sie Pani od dawna importowanie towarow min.z turcji(latwo Pania znalezc na aukcjach i to co Pani importuje), to ja tez sie pochwale ze jako firma od 3 lat importujemy(odziez) a ogolnie dlugo wiecej, ale tylko z Wloch, bo we Wloszech mieszkam od 1991 roku na stale!!!! Dlatego wybaczy Pani ale na temat tej wlasnie odziezy, miejsc zakupu, POdkreslam MIEJSC! troszke wiem.
KOnkurencja jest bardzo potrzebna w tej branzy bo w ten sposob podwyzszy poziom wykonywanej dzialanosci, ale ta zdrowa konkurencja.
Przepraszam Wszystkich za taki wpis, ale czasami cisnienie czlowiekowi podskakuje i niestety trzeba odpowiedziec na forum.
A&M New Style
tel. + 48 793 069 930
+ 48 669 844 706
+39 3477871698
wiecej info o nas na stronach :
http://www.strefaitalia.pl.tl