widze ze ta uwaga dotyczyła mnie.Prosze Pana po pierwsze faktycznie kontaktowałam sie z Panem ponieważ byłam chętna kupowac markowa odzież od polskich importerów .Jezeli chodzi natomiast pytania typu "czy mogę sprzedawc taką odziez bez pozwolenia" to napewno głównej informacji nie zasięgnęłam od Pana .Mam kontakt z włoską firmą która posiada taki sam asortynent ciuchów jak Pan tylko dużo tanszy dlatego tez zzdecydowałam sie na współprace z ta firmą .to od niej zasięgnęłam głównych porad co do importu takich ciuchów .To chyba normalne ze przedsiębirca chce kupować tańszy towar .A co do autentycznosci towaru to prosze kogos nie oczerniać jeżeli nie wie pan z jakich zródeł importuje .Jestem pewna ze importuje Pan ciuchy z takich samych zródeł co ja takze jeżeli moj towar jest nieautentyczny to Pana takze .Prosze wybaczyć ale importowaniem towrów zajmuję sie od dawna a jezeli chodzi o import markowej odzieży to juz od dawna interesuję sie tym tematem dlatego też zdecydowałam sie teraz na zrealizowanie tego przedsięwziecia .Życze powodzenia