Forum Ogólne

Re: UWAGA !!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli chodzi o importowanie odzieży z Turcji jak najbardziej ma pan racje ze swojego czasu importowałam ciuchy z tego kraju jednakże nie były to ciuchy takich marek jak Gucci itp.Wszystkie natomiast były importowane razem z fakturami dlatego nie wiem dlaczego czepił sie Pan tego wątku .co jest złego w importowaniu odzieży z tego raju ?Myśli pan że włochy to kolebka mody ?Nie wszyscy ludzie noszą ubrania z metkami Gucci, versace itp.Nie będę nikogo oczerniała na tym portalu bo to nie o to w tym chodzi. Musi Pan zrozumieć ze oprócz Pana w tej branży doświadczenie mają tez inne osoby a to ze mieszka Pan we Włoszech od kilkunastu lat i zna Pan miejsca gdzie taka odzież sie kupuję to nie znaczy ze złapał Pan Pana Boga za nogi.Większość ludzi zna takie miejsca które zajmują sie tą branżą:)Byłam we Włoszech kilkanaście razy i miałam kontakt z rożnymi ludźmi z tej branży , swojego czasu miałam nawet ofertę pracy związaną z ta branżą dlatego tez niech pan nie myśli że ludzie którzy nie mieszkają we Włoszech nie maja zielonego pojęcia o całym tym biznesie.Chciałam sie zaopatrywać wcześniej u polskich importerów jednakże zmieniłam zdanie jak mój znajomy z Włoch zadzwonił i przedstawił mi swoja ofertę .Nie rozumiem dlaczego ma Pan żal do kogoś jeżeli ani pana nie okradłam ani tez nie oszukałam .Chyba nie sądzi Pan że będę kupowała droższe ciuchy jeżeli mam możliwość kupowania ich w niższych cenach
ps .Acha jeżeli chodzi o tą odzież z Turcji to bez obrazy ale naprawdę mam kontakty z dużo większymi Przedsiębiorcami od Pana.W tej chwili jestem w trakcie rozmów z Włoską firmą która w swoim asortymencie posiada 150000 ciuchów ze stocków Armani, Gucci, Prada itp także tak jak podkreśliłam to wcześniej nie tylko Pan siedzi w tej branży i nie tylko Pan wie gdzie w takie ciuchy zaopatrywać sie