Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,27 zł , zmiana od tamtej pory: -89,31%

Re: Treść uchwał

Czyli tak jak myślałem - przedstawiasz jako pewnik swoje domysły, które dodatkowo maja wsparcie w plotkach z trzeciej ręki (sorry ale jesli wspierasz swoje wpisy wypowiedziami „zaufanych ludzi z funduszy”) to nie zdziwię sie jesli uważasz obligacje getback za super inwestycje. Dodatkowo posiłkujesz sie plotkami o Kostkowskim a wiadomo ze ich jest wiele - przedstawiać je bedą zwykle ludzie zazdrośni lub ci którzy czuja sie zagrożeni (np testerzy którzy zrobili kiepska robotę i okazują sie niepotrzebni). W końcu najlepsze - te wszystkie wnioski formulujesz w oparciu o tezę ze Kostkowski będzie traktował wszystkie spółki jednakowo i chciał by wszystkie robiły dokładnie takie same gry. Ostatnia rzecz - nie można traktować w 100% serio wypowiedzi człowieka który od trzech dni śledzi każdy wpis na temat spółki która tak krytycznie ocenia. Ja np byłem na forum Jujubee może raz albo dwa razy i nigdy tak nic nie napisałem - za bardzo szanuje swoj czas.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -0,65% 1,52 2026-06-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.