Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,85 zł , zmiana od tamtej pory: -41,18%

Re: tragifarsa

ja na miejscu TT podpierdzie...liłabym wszystkie księgi, zmieniła wszystkie kody i zabrała klucze do magazynu

wojna to wojna

jak bym miała chęć być złośliwa to wymyśliłabym tysiące upierdliwych niespodzianek utrudniających przejęcie firmy, skasowała wszystkie emaile do klientów, pozamieniała papiery czy co tam by mi przyszło do głowy

TT jest na swoim terenie i wie gdzie co jest a Odkurzacz się dopiero uczy

Tuorowie są inteligentni i uczą się na błędach

Myślę, że ta szopka może mieć jeden cel, zbadanie dokumentów przez światowej renomy firmę po to by Łapa nie mógł powtórzyć tego samego co w Cormay, nie modyfikować po swojemu bilansu i nie zgłaszać wniosków do prokuratury i sądu że TT coś ukradł. Jeśli PWC zbada bilans i stwierdzi że jest ok, to żaden sąd nie będzie zajmował się jakimiś frustracjami zakompleksionego człowieka.

Becher obawiam się, że nie tylko nam się wakacje przedłużą, ale i nie będzie na prezenty pod choinkę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.