Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,75 zł , zmiana od tamtej pory: -93,47%

Re: to juz jest tragedia akcjonariuszy

Taaa.
Znow wracamy do punktu wyjscia. Wszystko przez wladce swiata gerwazego.
Moze tym razem to Ty i Ased przestancie pisac o "dwoch zlotych juz w tym tygodniu"?

Niech kazdy ma swiadomosc, ze to nie stanie sie tak szybko bo pozniej dzieja sie takie akcje jak teraz. Tez mi sie wydaje, ze to wywalaja zniecierpliwienie a nie zniecheceni przeze mnie drobni. Cale forum zawalone bylo waszymi wpisami o "wyszczalach" wiec wedlug mnie to Wy macie wine, ale nie pisze tego teraz zeby sie dalej klocic. Niech zarzad wezmie sobie do serca wszelkie obawy akcjonariatu, ktore jak widac podziela wiecej ludzi a nie tylko pierdoła gerwazy.

Teraz czas na dobrego kraftowego browarka po calym tygodniu.
Peace.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.