Dnia 2023-10-13 o godz. 20:20 ~kolo napisał(a):
> Xy pojawiłes się tu z nienacka kupileś pinć akcyjek i jarasz się łiszlistą i chciałbys zarobić 200 w tydzień, my tu siedzimy dłużej znamy strategię i liczymy na coś więcej, na totalny sukces do i po premierze coś jak elewen byt znasz?
pomnoz liczbe akcji ktora podales razy kilka tysiecy to Ci wyjdzie ile tu mam xD hahahaha co do tego ze ktos dluzej siedzi i lepiej sie zna z tego powodu wybacz ...sledze spolke od ok 5-6 tygodnii pozwolilem sobie przeczytac kilka raportow kwartalnych przeanalizowac kilka wykresow dokonac porownan analitycznych wzgledem sektora i w ogole podobnych gier na gamingu siedze od ok.4-5 lat znam rozne narzedzia analizy ktorych pewnie nie zna 80-90% ichniejszego akcjonariatu....wiec wybacz ale nie sadze zeby staż na zasadzie ze ktos ma tu akcje od np roku to on lepiej wie odemnie czy to ma potencjal czy nie to wybacz ale to tak nie dziala bo tu trzeba miec generalnie wiedze branzowa a ta mam ogromna...a zapoznanie sie z espi czy raportami to jest pare dni roboty...takze sorry winetou rozumiem rozgoryczenie i taka chec zawlaszczenia spolki dla siebie ze no jakto ja tu inwestuje w spolke od roku kupowalem po 3 zlote i nagle xyz sie pojawia i zaczyna sie udzielac...rozumiem to na poziomie psychiki to zachowanie...ale to zachowanie jest małe z twojej strony i pokazuje wielkie kompleksy....a spolka moim zdaniem jest najlepsza obecnie na calym gamingu...spolka nr 2 to games operators....tak to widze pozdrawiam