Dnia 2023-10-13 o godz. 20:34 ~Esa napisał(a):
> J/w xyz naganiasz na Sonke wszędzie - tutaj, na Twitterze, na Discordzie - ale traktujesz ją dużo inaczej niż my. Ja od IPO zrobiłem już parę kółek, ale akurat teraz jestem pod korek i moja strategia:
> > - wyjdzie Holstin,
> > - zarobi krocie,
> > - Sonka ogłosi następną grę
> > - sprzedać na podbitce na ogłoszeniu następnej gry
nie mam twittera i discorda i nie naganiam wszedzie to ze czasem na innych spolkach gamingowych napisze ze tu i na gaming operator jestem nazywasz naganianiem ? xD. Co do Holstina tez uwazam ze gra dobrze zarobi ale moim zdaniem nie trzeba bedzie czekac na premiere zeby dobrze zarobic bo dzisiaj inwestorzy kupuja wishliste a nie sama premiere....zreszta pozyjemy zobaczymy....dla mnie demo nr 3 moze byc i za miesiac i za dwa i za trzy kto to wie ....patrzac na odleglosc pomiedzy demem 1 a 2 bylo to kilka miesiecy teraz pewnie tez tak bedzie ....nie mniej wzrosty na wishlist moga byc powodowane zwyklymi pokazami gry na jakis showcasach itp itd...ta gra przy kazdym jej pokazie w mediach bardzo zyskuje i ja na to gram widac duzy zwrot z marketingu podobnie jak na infection free zone...i poprostu nie kope sie z tym....tylko grzecznie siedze w lokomotywie na longa