Witam Wszystkich!
Nie pojawiałem się na forum bo nawet nie miałem na to czasu była tylko praca praca i jeszcze raz praca dziś mam chwilkę więc poczytałem sobie wasze wypowiedzi ,a i widzę że trafiłem na jakiś ruch na forum i powiem tak wszystko jest pięknie ładnie i składnie tylko jest jedno ale...tak jak powiedział kolega Kanaro zresztą wielkie pozdro kolego! Wszystko na za małych obrotach typowy straszak... A moja osobista opinia i między innymi dlatego nontoper pracuję aby mieć wolne dodatkowe środki jako zabezpieczenie ale puki co to chociaż miałem tego nie robić to cały czas dokupuję i to naprawde sporo oczywiście ustawiam się nisko i tak jak dziś weszło 0.45 i trochę 0.44 to jest bardzo ok.ale czy będzie taniej??? Nie podejrzewajcie mnie o jakieś naganianie ,ale powiem że z racji mojej pracy czasami mam styczność z ludzmi z najwyższej półki jak to się mówi... osobiście życzyłbym sobie aby akcje były tańsze bo aby jeszcze dokupić to czekam niżej ,jednak rozmawiam i słucham ludzi którzy wiedzą dużo wiecej niż ja.
Informacji nie zdradzam i nie ujawniam jednak zdania nie zmieniam i powtarzam AKCJE TRIONA warto mieć ja nie oddam ani jednej trzymam i dokupuję i zgodnie z tym co powiedział kolega Kanaro lepiej dziś mieć wirtualną stratę niż być może lada chwila tratować sie na wzajem w biegu za Trionem....nie ,nie kochani ja tam wolę mieć za wczasu i spokojnie poczekac... sami zobaczycie...
Pozdro