No i tak jak kiedyś pisałem non stop to samo,około 200k w kilku zleceniach co by pokazać presję na S, a reszta sie szarpie na 1gr.w dół,1gr w górę,bo nie wiadomo czy już brać czy oddawać bo zleci niżej.I w ten sposób co dzień,co raz niżej.Obroty to takie tutaj są,jak w kiosku na dworcu. Co poniektórzy bardzo ładnie pomagają tym co stoją za tą manipulacją.Najlepsze jest to że przed walnym o rozwodnieniu kapitału szło do góry,a jak się okazało że uchwały nie przeszły to spada.To ja się pytam gdzie tu logika tego całego zamieszania???Większość tu wykrzykuje że rozwodnienie i śmieć i miliardy akcji,że drukarnia na trzy zmiany itd.W takim razie jak nie przeszły uchwały to powinno iść do góry,bo nie będzie rozwodnienia kapitału,no tak ale będzie walne w listopadzie,tylko juz chyba rynek wycenił te uchwały przed ostatnim walnym. Problem w tym że dzisiaj jest próba przepchnięcia poniżej 0,44gr.,przy takim obrocie to wszystko można zrobić ale tu chodzi aby jak najmniejszym kosztem, aby inni pomogli. Śmierdzi to na odległość i właśnie spojrzałem przed chwilą na to co się dzieje i co skubnie ktoś z prawej to zaraz jest uzupełniane. Ktoś powinen sie tym zająć i zrobić z tym porządek z ale to są tylko pobożne życzenia, albo aby się znalazł ktoś komu by zależało na wyższym kursie i wciągnął nosem te mln akcji dolatując na raz do 0,50gr. to by się zabawa skończyła. Na tym kończę i mam nadzieję że niektórzy na tym forum się opamiętają i zaczną pisać coś wartościowego,bo czytająć większość wypowiedzi to odnoszę wrażenie im gorzej się dzieje (nie tylko na tej spółce),to wiele osób normalnie jest w szczytowym punkcie swego podniecenia.