Ja jestem zadowolony, że na początku roku dokupiłem Newag, a nawet parę dni temu napisałem o bezpiecznej przystani. Kondycja firmy + i perspektyw firmy +. Ta spółka ma słabą płynność -. Też pisałem o FF +/-. Na innym wątku napisałem, że Newag pobił dzienny rekord wzrostów - ponad 7%. W ostatnim tygodniu pobił kolejny rekord ponad 11% na jednej sesji. Jest dobrze. No to mam prośbę do niejakiego ASa. Przestań wszystkich pouczać. To zaczyna być po prostu śmieszne. Przy tych obrotach wiedza o AT tu jest średnio przydatna. Tu wykres podąża za wynikami spółki a nie odwrotnie. Wykres naśladuje rekomendacje analityków, którzy dawno przewidzieli wzrosty. A z drugiej strony, przy tak malutkim FF robienie wykresu jedną akcją lub nadzorowaniem kursu miało tu miejsce wiele razy. Oczywiście można być ślepym i tego nie widzieć. Tylko czasem to nam pomagało! I tu się różnie od pewnych podejrzliwych opinii. Ale interesuje mnie zdanie ToMike, PPP innych z forum. Może czasem dziwne, ale potrafiące się z siebie śmiać, z braku wiedzy ekonomicznej. Tylko czy na pewno? Ekonomia to nauka społeczna. Sami oceńcie cały wątek.
https://www.bankier.pl/forum/temat_teraz-albo-nigdy,37120327.html Widać, kto czuje firmę i kogo wkurza sterowanie kursem, a kto wyśmiewa każdą wątpliwość i innych na forum. Mnie też wkurza pouczanie innych za ich obserwacje i ocenianie, czy ich wpis był mądry, czy głupi. Był, jaki był i tyle.
Newag, to dobra inwestycja i tyle mi, wystarczy. Powodzenia wszystkim w najbliższym tygodniu.