Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 004,00 zł , zmiana od tamtej pory: 48,95%

Re: Takie - tam REAKTYWACJA

https://images90.fotosik.pl/663/91f1ae00142e9e73med.png
Powyżej na wykresie miesięcznym widzę rysującą się formację ABCD. Biorąc pod uwagę siłę rynku, nie zdziwiłbym się gdyby naprawdę utworzyła się formacja ABCD na wykresie miesięcznym. Natomiast ażeby było jasne...ja kieruję się tylko wskazaniami mojego algorytmu i tylko jego. Aczkolwiek jeśli widzę na wykresie to co widzę, to jestem bardziej odważny co do pozycji długich, mogę nawet grać trochę większą pozycją niż zwykle. Pragnę tylko przypomnieć, że jest to wykres miesięczny, więc jedna świeczka to jeden miesiąc. Wizualnie wygląda na to, że cena dojdzie do ekspansji 100 za parę świeczek, czyli pewnie następna seria kontraktów też do góry. To tyle. Oczywiście nie muszę mieć racji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.