Nie ma żadnej dystrybucji pod szczytem, na jakiej podstawie sądzisz, że jest dystrybucja a nie np. akumulacja? Na wyższych interwałach czasowych np tygodniowy, co widzę? Widzę dynamiczny ruch do góry. Ostatnie dwie świece tygodniowe, to tylko jakby taki odpoczynek przed dalszym dynamicznym ruchem w górę, mam nadzieję. Wykres miesięczny też przemawia za wzrostami. Po drugie...ciągle słyszę w telewizji w artykułach o nadchodzącej recesji, czyli powinno spadać czyż nie? a cholera!!! nie chce spadać. Wreszcie po trzecie...mój system algorytmiczny nie chce brać S, był już na S i się go pozbył, czeka na L. Ja wiem, że to nie przekonuje osób postronnych, które nie znają mojego systemu, ale przekonuje mnie. Ja po prostu wierzę w to co widzę i na wykresie i to co robi mój system, a widzę dynamiczny ruch do góry w wyższych interwałach czasowych. Na wykresie dziennym widzę trójkąt. Wybicie z trójkąta jest zwykle do dołu lub do góry, wierzę, że będzie do góry z powodu tego co napisałem wcześniej. Można szydzić z tego co napisałem, można się z tym nie zgadzać, ciekaw jestem czy osoby szydzące jak np. Orbi będzie miał odwagę pojawić się na forum i coś napisać jeśliby się okazało, że to jednak ja miałem rację. Są to tego typu osoby, które nie wnoszą nic merytorycznego do dyskusji, żadnej swojej analizy, prawdziwej lub mylnej, coś napiszą obraźliwego, a potem znikają, słuch po nich zaginie. stawiam orzechy przeciwko dolarom, że się już nie odezwie jeśli okaże się, że nie ma racji