Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: szanse i zagrożenia dla DSS

No wreszcie coś merytorycznego. Dziękuję Kudłaty Kułaku. Masz dużo racji w tym co piszesz ale parę rzeczy mi się nie zgadza. Poszperałem mocno w necie i nie mogę znaleźć nigdzie tego długu ( 1 mld) o którym piszesz. Znalazłem jedynie, że zgłoszone było do sądu coś około tej kwoty ale uznane jest tylko trochę ponad 0,5 mld. Znalazłem też, że część zadłużenia jest zgłoszona i w DSS i w KKSM czyli dwa razy oraz, że część długu zgłosił KKSM . Ile tego zostanie realnie do spłaty nie mogę znaleźć. Nie mogę też znaleźć jakie są propozycje układowe, jedynie termin głosowania w KKSM 23 lipca 2014. Może ktoś podpowie ile zostanie długu i jakie są propozycje układowe ? Jako klient mogę Ci jedynie powiedzieć, że Kamień jest naprawdę klasa (powie ci to każdy kto od nich bierze) a ceny w KKSM są chyba najwyższe w Kielcach a w Piławie w zależności od asortymentu od średnich do dość wysokich więc o sprzedaży za wszelką cenę nie bardzo można mówić. Co do pozostałych twierdzeń ja nie mam wystarczającej wiedzy żeby to ocenić ale wydaje się, że masz rację. Patrząc jednak z boku skoro przetrwali fatalny dla branży 2012 i 2013 to czemu nie założyć że w następnych dobrych latach nie dadzą sobie rady ? Na to pytanie nich każdy odpowie sobie sam
P.S. Karolina i 666 błagam dajcie cokolwiek merytorycznego !!! Po to jest to forum

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.