No wreszcie coś merytorycznego. Dziękuję Kudłaty Kułaku. Masz dużo racji w tym co piszesz ale parę rzeczy mi się nie zgadza. Poszperałem mocno w necie i nie mogę znaleźć nigdzie tego długu ( 1 mld) o którym piszesz. Znalazłem jedynie, że zgłoszone było do sądu coś około tej kwoty ale uznane jest tylko trochę ponad 0,5 mld. Znalazłem też, że część zadłużenia jest zgłoszona i w DSS i w KKSM czyli dwa razy oraz, że część długu zgłosił KKSM . Ile tego zostanie realnie do spłaty nie mogę znaleźć. Nie mogę też znaleźć jakie są propozycje układowe, jedynie termin głosowania w KKSM 23 lipca 2014. Może ktoś podpowie ile zostanie długu i jakie są propozycje układowe ? Jako klient mogę Ci jedynie powiedzieć, że Kamień jest naprawdę klasa (powie ci to każdy kto od nich bierze) a ceny w KKSM są chyba najwyższe w Kielcach a w Piławie w zależności od asortymentu od średnich do dość wysokich więc o sprzedaży za wszelką cenę nie bardzo można mówić. Co do pozostałych twierdzeń ja nie mam wystarczającej wiedzy żeby to ocenić ale wydaje się, że masz rację. Patrząc jednak z boku skoro przetrwali fatalny dla branży 2012 i 2013 to czemu nie założyć że w następnych dobrych latach nie dadzą sobie rady ? Na to pytanie nich każdy odpowie sobie sam
P.S. Karolina i 666 błagam dajcie cokolwiek merytorycznego !!! Po to jest to forum