Adi nie masz wiedzy dlaczego premie sa okreslone na tym poziomie. Tak samo mozesz uznac, ze na nowy lab powinni wydac nie 10 mln a 0.5 mln bo tak uwazasz. Ponadprzecietne wyniki po 2020 roku dla mnie sa podstawa do ponadprzecietnych premii. Tlumaczylem swoje zdanie w dwoch postach. Kiedy te 5 mln podzielisz na 24 miesiace i na podejrzewam kilkanascie osob i odejmiesz podatki to wyjdzie Ci ze nie sa to zadziwiajace liczby. A do tego czesc z tego bedzie nie w gotowce a w emisji. Premie sa tez uwarunkowane wynikami. Wiesz, Ty robisz z tego osobista krucjate, a ja sie temu przygladam i ocenie kiedy przyjdzie maj i raport za 2020, a w nim szczegoly programu premiowego, ktorych dzis nie znamy. Jesli bedzie tam jakis skandal to rozwaze wyjscie ze spolki, ale dzis nie mam do tego powodow.
I prawda, ze zastanawiajace jest, na co wiele osob dalo swoje przypuszczenia, ze jestes tu od wielu miesiecy i 90% Twoich wpisow jest negatywna, a mimo to nie wyjdziesz ze spolki, ktora Twoim zdaniem tak brzydko pachnie. No ciezko to ożenić, przyznaj.