Zarobiłem na BML, Innogene i CDR. Wszystko w akcie "odegrania się" na odważnie czego generalnie nie polecam. Tym razem się opłaciło jednak. A Protektor jak w końcu ruszy to też niektórym oczy z orbit wyskoczą, dlatego ja już bez biadolenia siedzę tu grzecznie :)
Co ciekawe najwięcej zarobiłem na innogene kiedy wychodziłem jak przygasło przy cenie 39zł i więcej nie wszedłem, bo myślałem że gruchnie, a tymczasem Innogene prawie stówkę zaliczyło :)
Teraz takie same akcje dzieją się na 4MASS, który do ATH ma jeszcze bardzo duży zapas i w piątek zrobiło ponad 40 baniek obrotu przygasając na koniec lekko tak jak to zrobił INNO. Zastanawiam się czy w poniedziałek nie wrzucić resztę wolnej kasy właśnie na 4MASS i olać allegro. Coś mi się zdaje, że ci szaleńcy mogą tam nawet wyciągnąć nowe ATH a zarząd im tym razem nie przeszkodzi.
Macie jakieś swoje przemyślenia na to?
P.S. Przepraszam za lekki offtop, ale nie traktujcie tego jako naganianie w którąkolwiek stronę, tylko ciekawe rzeczy się dzieją i zwyczajnie się zastanawiam nad scenariuszami na wolny pieniądz jaki został.