> Dyskusja z kims kto dalej nic nie rozumie nie ma sensu....Nigdy nie klamalem. Podpieram sie wylacznie informacjami i na podstawie tego wyciagam wnioski. 90% moich przewidywan co do cig sie sprawdzilo. Zapytaj Pas jak pisalem ze bedzie 50gr i jak wtedy on sobie ze mnie drwil....Minelo kilka miesiecy i bylo nizej nawet niz 50gr. Zapytaj o emisje rok temu. Przewidzialem ja idealnie. Zapytaj o zwale po premierze jaka przewidzialem. I slaba sprzedaz SGWC. Mnie kompletnie nie interesuja cudze pianiadze. Ja mialbym kogos ratowac jak jest glupcem? Niech traci nawet wszystko...
>
"Minelo kilka miesiecy i bylo nizej nawet niz 50gr" - czyli nie trafiles
"Minelo kilka miesiecy" - jak bedziesz dostatecznie dlugo czekal to doczekasz sie prwie kazdej watrosci z realistycznego przedzialu
w tym wypadku musiales czekac kilka miesiecy. my czekamy na 5pln, mamy czas i cierpliwiosc, CIG to ulamek kapitalu "for fun" raczej.
Podpieram sie wylacznie informacjami i na podstawie tego wyciagam wnioski. - twoje wnioski maja losowa trafnosc, to nie zasluga trojego intelektu lecz statystyki