Dnia 2013-02-28 o godz. 14:57 ~KUSY napisał(a):
> Smutek i żal mnie ogarnia jak widzę tylu naiwnych leszczy,
> którzy uzbrojeni w domowe pc-ty idą na wojnę z Ryśkiem pod
> przewodnictwem rysia - spadkowego (jemu już wszystko spadło
> i opadło). Krauze jest niestety czysty, bo przed podjęciem
> każdej decyzji o kupnie Bioleku i Biosenso zwoływał walne i
> głosował. Niestety nikogo z drobnych tam nie było, bo się
> nikomu nie chciało. Ci co teraz tak gardłują, kiedyś kupili
> akcje i w kapciach przed telewizorami czekali aż zostaną
> milionerami. A tu figa z makiem i jak zaczęło spadać, to
> podniusł się larum, że JESTEŚMY OKRADANI!!! GAMONIE
> WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZMY SIĘ!!! Życzę powodzenia pod
> przewodnictwem takich wybitnych matołków jak rysio
> (spadkowy) na peno się
> uda.:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-O:-O:-O:-O:-O
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
No cóż i z takimi głosami mamy do czynienia. Ja krytyki się nie boję ale stwierdzenia typu;
"- jemu /rysiowi spadkowemu/ już wszystko spadło i opadło,
- jak zaczęło spadać to podniósł się larum, że jesteśmy okradani, gamonie wszystkich krajów łączmy się.,
- rysio spadkowy to wybitny matołek."
Oprócz widocznych epitetów skierowanych pod moim adresem, które zawdzięczam inicjatywie skierowania skarg do KNF na Bioton w powyższych twierdzeniach tkwi nieprawda, bo wszyscy przecież wiedzą, że kurs Bio spada od trzech lat co najmniej a my skarżymy się tylko na "fikcyjne" i naszym zdaniem niecelowe i nieuczciwe ostatnio dokonane inwestycje w Biolek i Biosenso. Larum nie podniósł się więc jak zaczęło spadać jak podnosi Kusy, bo spada już nieprzerwanie od trzech lat a wyłącznie w związku z ostatnio podjętymi decyzjami.
A tak nawiasem mówiąc, jeśli ja jestem "wybitnym matołkiem" to ten nasz interlokutor kim jest? Obawiam się, że on niedawno jedynie szkołę podstawową ukończył ale to troszeczkę za mało aby wypowiadać się w sprawach inwestycji giełdowych.
Sorry. Nie musiałem tej riposty zamieszczać ale ponieważ i tak nic się nie dzieje w naszej spółce wiec z nadmiaru czasu ....
piesek spadkowy rysio