Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: sitetalk unaico

fajnie że mozemy się wzajemnie z siebie pośmiać;) Tak jak pisałem sa o wiele wydajniejsze formy marketingu niż "banerki" albo ulotki. moje stwierdzenia mozesz interpretowac jak chcesz, Twoja sprawa:) reklama niesie konsekwencje prawne? podaj konkretny paragraf albo przynajmniej kodeks gdzie mozna znaleźć coś przez co"nielegalny" jak zapewnie sugerujesz site talk mógłby być przyłapany poprzez reklame;) nie wymyślaj.

Wszystkie 3 punkty opierają się na reklamie. W MLM (ogólnie teraz pisze, zostawiajac na boku site talk) chodzi jednak o to że nie ma standardowej reklamy! bo to akurat strata kasy- ludzie i tak sie znajdą i to skuteczniej i taniej. a kasa która miała pójśc za reklame pójdzie do ludzi którzy pracują w tym systemie.
http://www.networkmagazyn.pl/strona/lista-firm/
tutaj masz około1/3 firm działających w polsce firm mlm z czego tylko kilka reklamuje sie gdziekolwiek i to tylko dla tego że działaja juz kilkadziesiat lat i poprzez marketing polecen nie potrafia juz zyskiwac tak wielu nowych ludzi. Dodam że wiekszosc z tych firm to wielomilionowe i wielomiliardowe przedsiebiorstwa z których wiele mozna znaleźć na giełdach całego swiata.

myslący, nie mysl tyle bo Ci nie wychodzi;) nie śmieje sie z etyki w biznesie. kotakt z klientami mam ponad 10 lat wiec wiem co to znaczy. smieje sie z tego że ktoś tu dostrzegł cos nieetycznego;) Apeluje jeszcze raz! Znajdźcie prosze niezadowoloną osobę, która straciła tu pieniądze, albo uczestniczac zostala oszukana. wtedy bedzie mozna mówić o nieetycznym działaniu.

Przez moje podejście i innym ludzi jak ja bierze sie kryzys- dobre:D nie znasz mnie to nie oceniaj tylko po tym, że w unaico biorę udział.