Forum Jak zacząć inwestować? +Dodaj wątek

Re: sitetalk unaico

Nie dajcie się wciągnąć w prawdopodobnie największy wałek internetowy w dziejach, ktoś zgarnie dużo $$$$ i to na pewno nie będziecie wy!!!! z reszta same nazwiska założycieli unaico // sitetalka powinny dawać do myślenia, chodzi oczywiście o panów: Jarle Thorsen, Rune Evensen, Frode Jorgensen, wielu ludzi w skandynawi straciło oszczędności swojego życia przez właśnie tych delikwentów. Wy przyszli rentierzy pewnie nawet nie wiecie kim są Ci ludzie...
Serwis yournight.com też miał przynieś miliony i co się dziś z nim stało?? do teraz nie wiem.... podejrzewam że założyciel żyje sobie na prywatnej wyspie... wracając do sitetalka sam chciałem zainwestować w ten biznesik sporo sianka, jednak po głębszym zbadaniu sprawy jestem przekonany że jest to jedno z największych internetowych oszustw (być może nawet dorównają Bernardowi Madoffowi) idealnie odwzorowuje to punkt 3 regulaminu "Sitetalk może zakończyć Twoje uczestnictwo bez podania żadnego powodu" czy ktoś to z was w ogóle czyta?? w legalny sposób zabiorą wam wasze pieniądze!!!
Nie do pomyślenia jest jak serwis który ma być pogromcą facebooka i gromadzić miliony użytkowników z całego świata w zakładce company, bądź privacy policy używa czystego htmla bez żadnych stylów css, to już fotka.pl ma lepszy design, ale po co inwestować w dobrego webmastera skoro portal i tak wkrótce zniknie z waszymi pieniędzmi