Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: simon dlaczegooooooooooo

Irku,

ile razy mam ci powtarzać, że twoje dyrdymały i wynaturzenia z buhauhuahua na czele mi, nie wiem jak innym, nie przeszkadza, pisz sobie co chcesz, o łajkach, gagarinach, wodospadach mariackich i innych pierdach, mam tylko jedną prośbę, nie oszukuj drobnych wmawiając im bankructwo, przekręty rady, prezesa etc. bo na to nie będę się godził i wiesz co zrobię w takiej sytuacji.

Ja dla pieniędzy? owszem, chcę zarobić i chyba nie jestem jedynym, który z tego powodu tu zagościł:)

dla mnie możesz siać rząd i nierząd dusz, ciał, czegokolwiek zapragniesz, a jak masz merytoryczne pytania to z chęcią z tobą i innymi podyskutuję, a jak będziesz bardzo chciał to poznasz samego prezia (pewnie byłby twój pierwszy raz:))

ps. jak twoje merytoryczność będzie opierała się na BUAHUAHUAH to nie mamy o czym dyskutować.

sajmi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.