Ale właśnie o to chodzi, że ja nie potrzebuję słów otrzeźwienia. Widzę co się dzieje na spółce i dlatego chcę działać. I to nawet nie chodzi o kasę, bo mam bardzo niską średnią, więc obecna strata mnie nie boli.
Odnośnie posta abc wkurza mnie to, że jak zwykle trol albo pseudoinwestor z przerośniętym ego, stara się doradzać nieproszony. Bo musi coś doradzić, bo wtedy poczuje się lepiej. A mnie w tym momencie nie interesuje strata taka czy inna, nawet NIE CHCĘ W TYM MOMENCIE DYSKUTOWAĆ O TYM, CZY KURS SPADNIE, CZY WZROŚNIE, CZY BĘDZIE STAŁ W MIEJSCU. TO NIE JEST TEMAT NA TAKĄ DYSKUSJĘ, ZROZUMCIE TO.
Odnośnie pozostałych fragmentów twojego posta - to super, że z Olewską da się dogadać. To może warto stanąć po jej stronie. Tylko musimy tutaj zebrać jakiś konkretną ilość głosów. Ja niestety/stety mam pakiet jedynie ok. 300 akcji, więc póki co mamy samą drobnicę i nic nie zdziałamy, nawet nie ma sensu teraz gadać z Olewską. Btw., się w ogóle dziwię, że ona nie wysłała na forum swoich ludzi, którzy pomogli by jej zebrać koalicję do walki z Żołędziami.