@ Yarecky, przykro mi, ale ABC ma rację i nie ma co się obrażać na słowa otrzeźwienia. ABC to nie troll spadkowy i sugeruję podejść do jego wpisów z większym dystansem i refleksją. Ja zrealizowałem stratę na MNS (co rzeczywiście nie było łatwe) i reinwestowałem to co mi zostało w inne spółki. Zapewniam Cię, że poczujesz ulgę bo nie ma nic gorszego niż tkwić w patologicznym układzie, na który nie ma się tak naprawdę żadnego wpływu i który może pociągnąć Cię tylko w dół.
Jeśli chcesz rzeczywiście walczyć o swoje i o MNS to sugeruję Ci oraz innym Akcjonariuszom spróbować skontaktować się z p. Olewską np. przez Jej konto na FB. Ja tak zrobiłem swego czasu. Nawiązaliśmy kontakt. Zapewniam Cię, że jest to rzetelna osoba u której wspólnie możecie stanąć w szranki z pseudo prezesem MNS. Pytanie tylko, czy się zmobilizujecie wokół Olewskiej? Czy starczy Wam cierpliwości itd.
Naprawdę życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na tej spółce, a przede wszystkim odzyskania wsadzonego kapitału. To co się wyprawia na MNS to rozbój w biały dzień. To patologia, która powinna być eliminowana z GWP, a w zasadzie NC. Powodzenia!