Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Reklamacje Prima Moda

DNO!!!
Wchodząc do tego sklepu liczyłem na zakup nie taniego, ale przynajmniej solidnego obuwia. Ostatecznie gdyby nie było solidne pomyslałem że przynajmniej gwarancję uwzględnią gdzie tam. Buty się rozkleiły po pół roku, a w uzasadnieniu otrzymałem informację że to przez moje indywidualne cechy mechaniki stąpania.
Klej puścił po pół roku i to moja wina!

"Przedmiotowe obuwie jest w znacznym stopniu zużyte i zniszczone, co wynika z warunków eksploatacji. W obu półparach podeszwy wykazują nadmierny stopień zużycia, co jest widoczne szczególnie w części przedstopia. Nierównomierny stopień zużycia podeszew jest skutkiem indywidualnych cech mechaniki stąpania, na co sprzeadwca nie ma wpływu. Ubytki materiału na podeszwach oraz osłabienie połączeń klejowych należy uznać za efekt zmian użytkowych. Zgodnie z obowiązującymi przepisami reklamacji podlegają wyłącznie wady fabryczne wyrobu, a nie uszkodzenia nabyte w toku eksploatacji. Zużyte obuwie nie podlega zwrotowi."

NIGDY WIĘCEJ ZAKUPU W SALONIE PRIMA MODA!
W porównaniu chociażby do Ryłko Prima Moda to DZIADOSTWO! Zarówno jeśli chodzi o obsługę klienta jak i jakość produktu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMAMODA -1,84% 0,84 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.