Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,17 zł , zmiana od tamtej pory: -44,80%

Re: RB2 - złe recenzje

Kolego, Cyberpunk jest niewypałem na konsole starej generacji czyli ponad 60% sprzedanych kopii gry w dniu premiery. A Ty podajesz dane z steam czyli z rynku PC...gdzie gra ma dobre opinie nawet na metacritic, po prostu była przehypowana i skala Ci się pomyliła.
RB2 jest bardzo dobrą grą na telefony, ale na chwilę obecną wychodzi na to, że niewypałem na platformę nintendo ..Wyniki za 4 kwartał pokażą czy król jest nagi, jeżeli będzie słabo to tu kurs spadnie mocno poniżej 2zł na bardzo długo.
Ja tu wrzuciłem tylko 5k, więc nie panikuje. Trudno, zostawiam na hazard. Wtopione pieniądze i tyle, mógłbym to niewielkim kosztem uśrednić, ale nie zamierzam włożyć tu ani złotówki więcej bo straciłem wiarę w ten projekt. I tyle, nie zamierzam tu wyzywać Prezesa itd... bo to było moje ryzyko i moja decyzja. Dałem się wkręcić w tą covidową zabawę na spółkach gamingoweych :D
Szczerze współczuje jak ktoś spółce zaufał i porządnie zainwestował bo kapitału najprawdopodobniej już nie odzyska a uśrednianie tej spółki to mega hazard.
Powodzenia Wam życzę i spółce też jak najlepiej, bo nawet ślepej kurze się może trafić ziarno ^^ kto wie co będzie za 5 lat

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUBICGMS 0,00% 1,20 2025-10-30 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.