Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,31 zł , zmiana od tamtej pory: -48,60%

Re: RB2 - złe recenzje

To sa efekty stawiania na 1 gierke z 4 ligi , która jeszcze nie wychodzi dobrze, takich jak RB 2 powinni portować rocznie 10-15 , to miałoby jakiś sens a oni robią 1 na rok, żenujące.
To jest ich największ gra a reszta to same gnioty sprzedawane po 1 $...
Powiem wam panowie ze takiego g... to sie nie spodziewalem , ja kupowałem tu akcje po 1,6 , miałem juz pokaźne zyski i jestem w czarnej d... przez to nieudacznictwo pieczonego kolanka , człowieku wez oddaj społke w lepsze ręce jeśli nie potrafisz ani robić gier własnych, ani nie potrafisz załatwic porządnych gier do przeportowania ani tez nie znawz sie na niczym innym.

Nie rozumiem tego, że gosciu zakłada spolke, na niczym sie nie zna , psuje wszystko co mozna ....zamiast oddać spolke w rece kogoś kto się zna , komu sie chce a on niech siedzi na Filipinach i go jakas laska bo bebzolu szmyra . Przecież te ich konceocje tworzenia grupy kapitałowej z tyłka z 3 grami na krzyz , których to gier nikt nie zna, które to gry sa jakaś 4-5 ligą , nie po prostu z czym do ludu. To sie nawet komentowac czasami nie chce widąc to papudractwo pod kazdym względem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
QUBICGMS -0,42% 1,19 2025-10-31 10:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.