ad. ad. ad.1 Nie nie przestraszyłem się, po prostu nie wiem, które są te wybijające się, zauważ, że wymieniając najmocniejsze sklepy pisałem po imieniu(Alfa gdańska, Klify, Madison, itd) a przy Rastach oraz warszawskich napisałem 2 rasty i dwa warszawskie, ponieważ nie wiem które. Ogólnie Rasty mocno stały, nie było wśród nich tak mega wtopionych lokalizacji jak wśród sklepów Bomi (przykład Oliwa), wg mnie odpowiednio zarządzane wszystkie moga być rentowne.
ad. ad. ad. 2 generalnie sklepy spod znaku Alfa należą do porządnych zwłaszcza gdańska, trudno mi szacować białostocką i olsztyńską, bo to nie mój rynek.
ad. ad. ad.3 wg mnie nie ma tematu, tak jak pisałem powyżej, wydaje mi się że każdy idzie w swoją stronę tzn. Rast, Rabat i Bomi.
ad. ad. ad. 4 i 5 o rynku Rastów, jak zresztą ogólnie poza pomorskim ciężko mi pisać, ponieważ nie mój rynek. Co do Cierpisza to jeszcze zobaczymy kto się ujawni, bo w wywiadzie wspominał o 5 lokalizacjach w trójmieście i dodał, że założyli spółkę aby przejąć te lokalizację i każdy sklep będzie miał innego właściciela(ja tak to odebrałem) a na razie wiemy, że Cierpisz i ta kobieta wzięli Madisona. No i wiemy że zaopatrywał będzie ich Matthias. Poza tym w pomorskim zostaje 8 lokalizacji z którymi nie wiadomo co się stanie.