Masz racje ..tylko niedlugo kapital zakladowy sie skonczy lechowi i bedzie finito..25 czy 30 baniek..jakos tak zostalo..wiec..przyjmujac ze spółka generuje kwartal w kwartal po 5 baniek starty to starczy na 5 moze 6 kwartalow funcjonowania i tyle..i to bedzie koniec balu...dziwie sie ze lechu utrzymuje to od lat na ppwierzchni..ja czy Ty prowadzac sklep , ktory przynosi Ci ciagle straty zamykasz go..bo joe stac Cie na ciagle pokrywanie ich..a tu ....? Wedlug mnie spolka sluzy do innych celi..drenaz jak w hb...
Mysle ze tu jeszcze czekaja tez na zbycie pakietu noble funds? Tylko kto to mialby kupic?
Tomicka juz dawno powinni zwolnić i roliczyc za tak fatalne zarzadzanie spolka..za co bierze pieniadze ta pani? Ja pozbawil bym ja wynagrodzenia do czasu pokazania pierwszego zysku...ta pani duzo mowila i roztaczala piekne wizje...a wyszlo tak ze doprowadzila opena na skraj banructwa a hb do bankructwa, gdzie jej zdaniem hb mial miec nowe zycie..tu mu je dala...Po pana Guberowie nastapila rownia pochyla...i Tomicka ktora miala przeprowadzic w openie rewolucje ..doprowadzila spolke do upadlosci..pytanie kiedy? Mysle ze gora wiosna oglosza upadlosc...4 jest glosowanie..moze juz 4 listopada trzeba bedzie zapalic swieczke...