hotel renovator sie nie zwrócił w blooberze nic nie podawali że coś sie zwraca aż do medium ale kurs wzrósł w tym czasie z 15 mln do 400 mln wszyscy na forum pisali że żyja z dotacji bo nic sie nie zwraca a fundy powoli pakowali akcje do wora hotel renovator jak na tą gre sprzedał sie mysle że spokojnie w 100 tys kopi ale wydawcą nie jest the dust wiec nie wiem jaką umowe podpisali może z tego niewiele maja ale dla mnie ta gra zdecydowała że sie firma zainteresowałem a potem przekonał zarząd a nie The Inquisitor (nie wierzyłem w duży sukces tej gry niskie miejsce na wishliście) teraz dla mnie home renovator sie liczy ma kosztować 1,5 mln a zasieg ma jak ktoś gra to wie kilkukrotnie wiekszy sam bym kupił niż hotel sami wydaja sami bedą produkować (czyli maja kase) no i serum uważam że jest potencjał (ale bez przesady tu petardy sie nie spodziewam lista steamwishlist nie powala choć jest przyzwoita i zaczyna rosnąć wyraźnie bedą mieć kase od pierwszej sztuki ale jaką tego nikt nie wie) i coop do tej gry to może sie sprawdzić i te gry zdecyduja czy firma zacznie rosnąc kapitalizacja czy pójdzie do piachu teraz mnóstwo firm z playway idzie do piachu uwążam że kursem bedzie bujać każdy wie jak sie kursy zachowują na gamingu przed i po debiucie bez wzgladu na sukces może bedzie okazja dobrac w atrakcyjnej cenie na blooberze w takim momencie fundy zbierały