Jaki pseudopyszałek?
Jeruś intelektem, wiedzą i zwykłym wyczuciem biję cię na głowę i pysznię się tym zupełnie na prawdę zupełnie szczerze więc jeśli już to normalny pyszałek a nie żaden pseudo, chyba, że podejrzewasz, iż za tą pyszałkowatością kryje się coś więcej czyli taki niby pyszałek a tak naprawdę po prostu ktoś mózgiem.
No to za kogo mnie masz za pyszałka czy pseodopyszałka? Czy jeszcze rozumiesz co wypisujesz?
Chyba nie sądzę, tak jak ciągle nie zrozumiałeś na czym giełda polega.
Lata doświadczenia na parkietach całego świata, dyplomy i doktoraty najlepszych uczelni a ciągle uważasz, że zrobiłeś świetny interes bo zainwestowałeś "odważnie" całe swoje kieszonkowe w niesprawdzoną firmę, która od co najmniej półtora roku przynosi ci potężne straty a ty dalej wpadasz w samozachwyt bo ciągle nie zbankrutowałeś.
Chłopie tu się dostaje punkty nie za odwagę tylko za myślenie. Zarabia się nie na kupowaniu taniejących akcji tylko takich, które drożeją.
Twoją sytuację bym porównał do naiwniaka co się związał z prostytutką i co dzień wstaje radosny bo co prawda kasę płaci, sam nie dostaje ale przynajmniej syfa nie złapał a jego pani wciąż chce pod jego dach wracać więc jak by co to jest pierwszy w kolejce za wierność.
Nie łudź się człowieku, za wierność też nie ma premii, twoja panna pójdzie za tym kto przez ostatnie półtora roku zarabiał kasę i twoje kłapanie tego nie zmieni, ja mam kasę na bilet i jak będę chciał to wsiądę do twojego pociągu i tu nie ma mowy o żadnym zmienianiu zdania bo od lat tak robię interesy tak jak i cała reszta z jednym wyjątkiem. Tylko takie cielęta jak ty kupują pierwsze akcje z brzegu i latami czekają na bankructwo lub zarobek.
Twoja perłą od lat nie wyrokowała na wzrosty pisałem o tym i wzrostów nie było. Twoje AT były do bani jak widać po kursie, twoje AF jeszcze gorsze jak widać po reakcjach KNF i GPW, które potwierdziły to co pisałem ja 2 innych twoich ulubieńców.
Dziesiątki twoich prognoz się nie sprawdziły a innym w 100%. Parę razy pisałem, że jeśli znajdę powody to sobie kupię ale na takim poziomie, który mi umożliwi zarobek a jak kupię to nie omieszkam ci napisać razem ze średnią, proponuję 12345 i kowalowi to samo. Zobaczymy komu gul pęknie pseudoinwestorze.