Misiu znów coś wyrywasz z kontekstu i znów bez zrozumienia całości jak wcześniej z Groclinem. Dobrze się bawiłeś z tego zdania spada bo ma rosnąć w listopadzie, świetnie w grudniu w styczniu coś gorzej apotem cisza. Powiedz ile miesięcy wzrostów z rzędu było trzeba żebyś załapał o co chodzi?
Ponieważ cytujesz jakieś stare historie to ci wyjaśnię że dyskusja toczyła się wokół rożnych proroków którzy wieszczyli rychłe bankructwo firmy w lipcu zeszłego roku na podstawie kłopotów firmy niegdyś zależnej której poręczyli dług. Bazując na doświadczeniach twojej perły opisałem im długą drogę na w Polsce do bankructwa i popatrz dzięki Bogu już styczeń firma podległa zwarła ugodę a bankructwa dalej nie ma, co więcej ciągle jest notowana Czyli znów trafiona prognoza. W między czasie dała mi sporo zarobić na przełomie 2015 i 2016 min po tym jak ja i parę innych osób krytykowaliśmy zarząd za sztuczne rozdmuchiwanie obrotów za pośrednictwem spółek zależnych (poszukaj sobie) i zaczęli "upraszczać" strukturę organizacyjną sprzedając tego bankruta (pewnie naiwniakom takim jak ty). Itp i itd ect.
To teraz jak już mnie pochwaliłeś to może pora się wreszcie ujawnić z tymi własnymi sukcesami. Już kiedyś obiecałeś i co?