Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: PYTANIE DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY

Radku, ja do nikogo nie mam pretensji. Kupowałem dużo niżej niż obecny kurs więc mam teoretycznie (praktycznie dopiero jak sprzedam) całkiem ładnych parę groszy. To że nie sprzedałem powyżej 2 zeta to już tylko moja wina bo nikt od kompa mi ręki przecież nie odciągał.

A na forum no cóż "wolnoć Michale w swoim przedziale", wyrażam sobie tylko opinie na temat co niektórych. Jeżeli komuś to przeszkadza to czytać nie musi. Jeżeli ci piszący w specyficzny sposób zamilkną to i ja nie będę miał o czym pisać. Zatem nie mogę ci zagwarantować, że nie będę zamieszczał wpisów tak jak powyżej. Poza tym, 123 już wyśledził po "ip" całe to towarzystwo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.