Panowie poco wy sie klucicie ten spadek to tylko chwilowy
Powiem wam tylko 1 zeby tanio kupic trzeba zrobic by ktos tanio sprzedawal innej opcji nie ma
Widzicie przeciez w arkuszu ze obrocik 144k dzisiaj bedzie mozliwe ok 200k
Wiec ktos te akcje zabiera inaczej cena by juz spadla do poziomu 50gr
A jezeli zabiera po cenach 80gr-90gr to co bedzie sprzedawal po 50gr
Ja mam spory kapital w tej spolce jestem w niej od konca lipca z ok 6gr spolka poszla ponad 1000% dla mnie to jest bardzo rewelacyjna cena ja wiem ze wiele osob tu chcialo by bylo juz 15zl inwestujac tu wiedzialem ze moze spasc dla tego przyznaje sie bez bicia sprzedalem ok 35% swoich akcji na tgz gorce by odzyskac wklad z malym zyskiem ktory wkladalem w ta inwestycje
Dzis troszke dokupilem za cene ktora byla pare miesiecy temu moim zdaniem za jakis czas wrocimy do ceny minimalnej ktora jest 2.50zl to jest tylko kwestja czasu
Poza tym wybierajac ta spolke liczylem sie ze bedzie spadac i isc w gore i liczylem sie tez z tym ze inwestuje w bge na min 2lata
Panowie czy wy czasem nie oczekujecie zbyt wiele od spolki z 6gr
Panowie kierujacy ta spolka bardzo sie staraja by spolka sie rozrosla i zarabiala godziwe pieniadze
Kazdy myslal ze odrazu wejdzie w bge i w miesiac czasu zarobi miliony gdzie bedzie 15zl
Ja mysle ze 15zl jest do zrobienia z biegiem czasu i pan pawlowski wie co robic by tego dokonac ale nie odrazu rzym zbudowano
Na moja intuicje w tym roku max cene jaka powinnismy osiagnac to jest max 5-6zl i wiem ze jest to mozliwe firma sie rozrasta i ma podstawy do takiej ceny wystarczy poczekac
Pozdrawiam prawdziwy boss