A mówiłem!
Ten fajańsiasz zrobi wszystko, aby tylko nie odpowiadać na pytania.
Dobrze wiesz, że o tych kafelkach w kawalerce to nie ma już śladu, tak samo jak i nie ma postów o których tu piszesz. Fakt jest, że takie kanalie jak ty tak mnie wkurzyły, że postanowiłem kiedyś uśmiercić Chodzika Księżycowego. I co nie można? wszak był i jest mój. A ty dupku jeden co pisałeś ? zmieniam nastawienie do ludzi i będe się nazywał teraz CERT. Wiesz jakie to ma znaczenie teraz ? żadne. Znaczenia ma tylko to, że potrafię w odróżnieniu od takich jak ty przewidywać co się na rynku wydarzy i jeśli mogę to ludzom pomagam. Ci co chcą skorzystają, co nie chcą nie.
Teraz najważniejsze. Zadałem ci PYTANIA odpowiedz na nie albo na drzewo. Zawsze gdy pytam o coś konkretnego to udajesz greka. Mam ci to napisać wersalikami ?
CO Z WIGIEM 20 ?
CO Z KONTRAKTAMI ?
CO Z HB
Odpowiedz wreszcie.
Cercio tak cię proszę, bez ciebie nie zarobię ani centa. Powiedz , no powiedz nie daj się prosić, na kolanach błagać będe. Do jakiej wartości odbije Hydrobudowa Polska. To jest dzisiaj najważniejsze pytanie i najważniejsza odpowiedź, bo to są nasze pieniądze. Spadnie do 2.10 czy nie spadnie ? Kupować już teraz a może cena ostateczna będzie inna, jaka w/g
ciebie ? Popiołem głowę sypać będę a twe imię Cercio złotymi zgłoskami wyryć każe na pomniku gównianego inwestora z poznania.