Zarzucasz mi gnido,że jestem fałszywy wobec ciebie więc wkleję wszystkim jaka to z ciebie fałszywa gnida.Tekst pochodzi z 31 grudnia 2008r.Co się stało,że nagle zmieniłeś o mnie zdanie?Może to,że już nie piszę na forum swoich przemyśleń i ci nie podpowiadam?
Autor | ~chodzik księżycowy [89.78.48.*] 2008-12-31 14:25
Cercio,
Postanowiłem w tym ostatnim dniu roku kilka słów skierować specjalnie do Ciebie.
Chciałem Ci przede wszystkim pogratulować Twoich osiągnięć, ponieważ w ten rok
przeskoczyłeś do przodu wiele lat, które ja musiałem poświęcić na to co teraz o giełdzie wiem. Być może, moje posty ukierunkowały Cię w jakiś sposób i pozwoliły uwierzyć,
że teoria fal jest prawdopodobnie jedną z najbardziej wartościowych prześleń rynku kapitałowego. Jeśli w Twoich sukcesach miałem skromny udział, to tylko się cieszę.
Jesteś jedyną osobą, która podjeła wyzwanie rzucone przeze mnie na tym forum, podniosłeś rękawicę i stałeś się dla mnie obecnie równorzędnym partnerem. Nie zawsze muszę się z Tobą zgadzać, bo gdyby tak było, to o jednego byłoby za dużo, ale zawsze z ciekawością będę czytał Twoje wypowiedzi. Jestem przekonany, że uda Ci się (tak jak mnie) oprócz kasy znaleźć jeszcze satysfakcję z własnych przemyśleń.
Chodzik Księżycowy
Twoja ostatnia wypowiedź właśnie mnie o tym przekonała