Knajpa nazywa się ,, u Nowiny Konopki ,, i jest jakieś 10 km od Krakowa na Zakopiance.
Co do waszych wpisów, to podobają mi się i zaraz wyjaśniam jak ja to widzę.
Najpierw podsumujmy:
Bardzo dokładnie podałem zatrzymanie na wigu 20 , było to około 2500. Podałem dokładnie szczyt tego wzrostu na 2600. Opisałem trójkąt na Hydrobudowie. Podałem wam jak na tacy rodacy 2.10 jako punkt zwrotny na Hydrobudowie. Opisałem podobną falę na Próchniku i to dokładni się sprawdziło. Podałem bardzo dobry sygnał kupna na Netii. Na Trakcji też całkiem nieźle. Nie udało się na TPSA, ALE stosując zlecenia zabezpieczające wyszedłem bardzo szybko z nietrafionej inwestycji zgodnie z regułą, że takie pozycje trzeba natychmiast zamykać i ciąć straty. Hydrobudowa będzie kolejną spółką, gdzie dzięki mnie zarobicie dużą kasę. Wy jednak moi drodzy pamiętacie wyłącznie to co chcecie, a ponieważ krytyka jest u was na porządku dziennym, więc krytykujecie. Tak jak napisał mój poprzednik, czy ja kogoś proszę aby mnie słuchał. Kupujcie lub trzymajcie Hydrobudowę jeśli taka wasza wola, lub zapytajcie się Cercia. On wam na pewno napiszę. Moja pierwsza żona miała na imię ,,POMYŁKA ,, a Cercio, chociaż nie żona to druga pomyłka. On wam nic nie napisze, bo nic nie wie. Spytajcie się, czy będzie teraz zwyżka na na kontraktach terminowych, a może zwałka. Zniknie i już go nie ma. No Cercio Nostradamusie rynku finansowego, co będzie ? Już wolę tego Badziewiaka, bo przynajmniej śmieszny a nie fałszywy jest. Cercio ode mnie wyciągał kiedyś co się dało, aż mu pokazałem figę z makiem i powiedziałem, żeby sam się za robote zabrał, bo potem moje teksty wysyłał jako własne gdzie popadło, a ja takich popaprańców nie cierpie. Inwestor co to sam kafelki kładzie w kawalerce. No można się uśmiać do rozpuku , tylko nie wiadomo czy nie z rozpaczy. Czekam teraz , razem z wami co nam napisze o kontraktach terminowych i o wigu 20. Potem ja napisze swoje no i zobaczymy jak będzie.
To czy ktoś chce czy nie chce korzystać z moich wpisów, to tylko i wyłącznie jego sprawa.
Zresztą nie ma znaczenia, bo teraz już na Hydrobudowie klamka zapadła i cykl musi się zamknąć na tym poziomie co prognozuje. Cercio napisał, że teraz do 2.10 nie dojdzie , bo jak się będzie zbliżać do tego poziomu to wszyscy zaczną kupować, bo wiedzą. A od kogo wiedzą ? Od Chodzika Księżycowego wiedzą. Zapewniam cię Cercio, że jak zwykle znów będe miał rację i HB zejdzie bardzo dokładnie do poziomu o którym pisze od kilku miesięcy, lub nieco niżej.
Pokaż koleś klasę, wybierz spółkę z GPW i podaj prognozę dla niej. Nigdy tego nie zrobi, nigdy wam niczego nie poda, nikomu nie pomoże, o przepraszam może pomoże położyć kafelki, ale i na to bym nie liczył, bo jeśli się na tym zna tak jak na giełdzie, to pożal sie boże. Po fakcie to każdy dupek potrafi, jeśli Cercio nie jest dupkiem to słucham, niech przemówi i oświeci nas nieoświeconych.
Wracając jednak do Hydrobudowy, to sami widzicie, że idzie zgodnie z prognozami, z moimi prognozami, może nie ?
Co dostałem dotychczas od was ? utyskiwania, przekleństwa, krytykę, pieprzenie w bambus i ani cienia czegoś co można by nazwać analizą. A swoją drogą Cercio robi ze mnie studenta, najchętniej psychologii. Studenta, który jak sobie policzycie w/g niego musiał się giełdą zajmować już wtedy kiedy mama mu pieluchy zmieniała.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
No i zobaczcie znowu się świetnie bawimy, jest miło wesoło i sympatycznie, dzieki komu ?
Dzieki najlepszemu analitykowi technicznemu na GPW i tak trzymać.
Wzywam Cercia do podania jak duże odbicie nastąpi na HB po osiągnięciu przez tą spókę poziomu 2.10 lub nieco niższego. Jeśli tego nie potrafi to niech spada na drzewo.
Patrzcie przepadł ,nie ma go a jak już się znajdzie to głupa będzie udawać, że niby nikt go o nic nie pytał - analityk jak z koziej d....y trąba.