staram sie czegos dowiedziec i moze to co pisze to jest po czesci spekulacja lecz jezeli musze sam domniemywac pewnych sytuacji , ktore mialy miejsce w techmexie poniewaz nikt nie publikuje od jakiegos czasu sprawozdan finansowych(a bajki o tym , ze oni cos tam licza to niech zostawia dla kogos innego) to to robie a jak ktos mi pisze , ze jak tak dobrze idzie mi dzwonienie to mam dzwonic do dnb to mam ochote takiemu facetowi zasadzic kopa w dupe
jak mnie tacy ludzie irytuja sami nic nie zrobia dupy nie rusza ale cwaniakowac i zadac to pierwsi !!!!!!!!
techmex ma konta bankowe zablokowane przez komornika i nie placi za media i nie ponosi tez innych kosztow operacyjnych lecz w takim wypadku ja sie pytam gdzie sa pieniadze , ktore spolka dostawala za wypelnianie kontraktow GIS(przychody przeciez generowala przez ten czas )
przez 9 miesiecy spolka normalnie prowadzila swoja dzialalnosc operacyjna co prawda byly 3 dni przerwy ze wzgledu na dzialania komornicze lecz generalnie caly czas spolka prowadzila dzialalnosc operacyjna wiec jak nie placili za media i nie regulowali starych zobowiazan w stosunku do pracownikow (aktualnie caly czas im placa) to ja sie pytam gdzie szly te pieniadze , ktore techmex zarabial przez 9 miesiecy wypelniajac swoje kontrakty??
cos musieli z tymi pieniedzmi robic wiec jak nie placili za prad gaz to musieli regulowac inne swoje zobowiazania lub tez gromadza pieniadze na innych kontach bankowych bo innej opcji nie widze
jak narazie wszystko wskazuje na to , ze techmex ma zmniejszone zobowiazania dla dnb i juz nie wynosza one 18mln zl lecz duzo mniej i tylko taki moge logiczny wniosek wyciagnac z tych informacji
jezeli spolka generuje przychody i prowadzi dzialalnosc operacyjna(wysoce rentowna) a do tego jeszcze nie ponosi czesci kosztow operacyjnych to te pieniadze musza przeciez gdzies byc i albo gdziesz czekaja np w spolce zaleznej na Cyprze , ktora techmex utworzyl i do ktorych wierzyciele nie maj wstepu lub tez w przeciagu tych 9 miesiecy splacil czesc zobowiazan dla bankow w tym glownie dla dnb
piotreksep13
ps gardze takimi cwaniaczkami co nic nie maja do powiedzenia a do tego jeszcze maja czelnosc mowic mi , ze jak tak dobrze idzie mi dzwoniene to zebym jeszcze do dnb zadzwonil!!!!!!!!
prostactwo sie szerzy jak nie Pawel to inni chryste skad sie to bierze?? mam dosc