To nie ma żadnego znaczenia, ile masz lat. Mówiłem to w przenośni i sądziłem, że dla inteligentnego człowieka będzie ona szybko wyczuwalna. Myliłem się, trudno.
"Cokolwiek chciałbyś mi zrobić nie dałbyś mi rady"
Człowieku tekst rodem z podstawówki :) I nic nie chciałbym Ci robić, bo- za przeproszeniem- mam Cie w d****, zapewne tak jak Ty mnie.
Wyzywanie, nie tylko na forach, nie przystoi, ale nie zwracam komuś uwagi, gdy mnie nazywa głupim- jego sprawa, niech sobie sądzi o mnie co chce. Nie znam typa, który napisał pierwszego posta, więc nie mam pojęcia czy jego inteligencja jest wysoka, czy też nie... Zresztą, nie mnie to oceniać. Skoro więc go nie znam, to uznałem, że to oczywiste, że nazywając go głupim odnoszę się tylko do jego nieogarnięcia, które powoduje, że musi pytać o link do raportu na forum, a nie do niego jako osoby.
Ale cóż, pokolenie wychowane po wojnie dopuści największą zbrodnie, aby tylko była ubrana w ładne słowa. Przerost formy nad treścią. Dlatego żyjemy w systemie, w jakim żyjemy... Ale dobra nie będę zaczynał tego tematu
Ps. Całe forum bankiera to śmietnik, więc nie musisz się przejmować.
Anyway, pozdrawiam