Komunikaty są podawane w reakcji na wezwanie . Jeśli spółka zmieni właściciela to prawdopodobnie zarząd też leci. Takie komunikaty są mało wiarygodne są tworzone pod doraźna rozgrywkę , takie opcje strategiczne nie wiążą nic i nikogo , plany sprzedaży też, listy intencyjne także. Ja nie wiem kogo tam zarząd słucha i jaka jest komunikacja między zarządem a funduszami i między samymi funduszami. Moze będzie jakiś wspólny komunikat może nie . Mogą mieć rozbierze plany , tu już trochę mało czasu ale jest coś takiego jeszcze jak kontrwezwanie , widziałem takie przypadki i takie przypadki są właśnie w spółkach niczyich kontrolowanych przez wiele podmiotów. Mógłby jakiś fundusz ten co chce zostac zrobić wezwanie albo w porozumieniu z innym. Nie wiem kogo ten zarząd przekonuje czy nas drobnych czy tych głównych . Moim zdaniem jeśli nie będzie podniesienia ceny wezwanie się nie powiedzie i w takim przypadku ja nie sprzedaje , była już o tym mowa ale jak niewiele funduszy sprzeda to jednak będzie też wspierało cenę. Jak podniosą to wezwanie może się udać i ja osobiście pewnie sprzedam.