Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: procka - wspomóż, trzeba edukować :)

Dla zobrazowania żenady
> działań zacytuję fragment odpowiedzi z Relacji
> Inwestorskich, jaka dostałam zamiast konkretnych wyjaśnień.
> Owszem, wyżyłam się trochę w (niejednym) mailu do Pana
> Tkacza, ale zadałam też konkretne pytania własnie o to HRO
> i dodatkowo o te transakcje po 35 groszy (gdzie na rynku
> cena była poniżej 22 groszy).

A Pan
> "Relacje" mi na to (m.in.):
> "Wskazać ponadto muszę, iż osoby odpowiedzialne za
> relacje inwestorskie nie są ani uprawnione, ani obowiązane
> do leczenia frustracji kogokolwiek."

Nie wiem,
> czy się śmiac czy płakac, bo taka oficjalna odpowiedź
> "Relacji" skłania raczej do opinii, którą
> prezentują Agent czy CPH, ale powiedzmy, że po prostu Osoba
> pełniąca tą funkcję jest niekompetentna...

No cóż, czekamy
> dalej...;)

Procka.

Nie warto się denerwować przez tych buraków.
Właśnie pokazali Ci , że zwykli normalni ludzie się dla nich nie liczą.
Tego typu cwaniaczki myślą ,że jak ubiorą ładny garnitur i czasem coś zjedzą na mieście, to jest bóg wie kim i mamy mu się kłaniać tylko za to , ża ma lepiej od innych. Typowy nowobogacki.
O tym jakim kto jest człowiekiem nie świadczą pieniądze , które się ma, ale to jak się odnosisz do innych, a ten gościu dał Ci już odpowiedź kim jest.
Jak to stare przysłowie mówi " chłop ze wsi wyjdzie , ale wieś z chłopa nigdy"
Ja wyznaję taką zasadę: jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, więc mam nadzieję, że kiedyś ten gościu i paru innych też będą potrzebować zwykłej ludzkiej życzliwości i któś im wtedy odpowie: " idź leczyć swoje frustracje gdzie indziej"

A Panu Tkaczowi polecam jako lekturę obowiązkową świetny film "Pogoda na jutro" z Jerzym i Maciejem Szturem, gdzie możemy zobaczyć Andrzeja Chyrę, grającego cwaniaczka, robiącego karierę polityka, który gardzi ludźmi , a kończy gdzie..... na przejściu dla pieszych w odblaskowym kitlu , jako przeprowadzacz dzieci pod Szkołą.

Pozdrawiam,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.