Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w SKOK Stefczyka?

Właśnie zakończyłam swoją współpracę w tej instytucji trwała ona aż 2 miesiące i... naprawdę nie polecam. Zero szans rozwoju, zero szans na sprzedaż czegokolwiek. Klienta na kredyt pozyskuje się poprzez telemarketing naprawdę niskich lotów. Obsług klienta? Oni nie mają pojęcia o profesjonalnej obsłudze kogokolwiek. Ktoś pisał o hipokryzji i tu zgadzam się w 100%. Dziewczyny w oddziale są w stanie wydrapać sobie oczy nawzajem za jeden kredyt a chwile później zachowują się jak najlepsze przyjaciółki. Spoufalanie się z klientem jest na porządku dziennym i jeżeli komuś to przeszkadza tak jak mi to naprawdę nie polecam pracy. Płaca? Porażka totalna, na rozmowie obiecują złote góry a później dostajesz marne grosze i tłumaczą że to dlatego że no przecież sprzedaż sprzedaż, a nie wpadli na to że nowemu pracownikowi jest trudno się przebić przez tych starych pracowników. Startowałam na starszego opiekuna a na szkoleniu dopiero wyszło że będę tylko opiekunem z mniejszą kasą. Utknęłam na kasie a tam to już niczego nikomu się nie sprzeda bo ciągle przychodzą ci sami ludzi z tyloma kredytami że głowa mała...
Jak masz możliwość to radzę sobie nie zawracać głowy tą instytucją pseudo finansową. Ja się wstydzę że pracowałam tam te marne 2 miesiące.