Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w AIG Bank Polska

Ciesze się ze nas w końcu ktoś wykupi, nie mogę doczekać się tej chwili gdyż ogromnie wierze iż w końcu poznikają niepotrzebne stanowiska jakimi są Adm-wie ich zastępcy RDS DRG i inne dziwadła, których praca polega tylko na siedzeniu piciu kawki gapieniu się w laptop i wietrzne narzekanie jak jest źle a wręcz dramat bo sprzedaży niema bo się efektywność załamuje bo..i bo....a tu proszę wiadomość...treści jak świetnie firma stoi jakie są ponad oczekiwania wyniki finansowe......................ciekawe jak się to przekłada na rzeczywistość, bo nie dalej jak dzisiaj personalnie słyszałem jak doradcy nie potrafią wykorzystywać szans sprzedażowych i w związku z czym pozamieniają nas na lepsze modele...................zastanawiam się czy w innych regionach też tak jest , ze doradca jest zastraszany bóg wie jakimi metodami aby tylko ludzi ponaciągać na pozal się boże ochrony...i kabzy nabić tym na górze a dyrektorzy tylko patrzą z góry jak wydoić szeregowego pracownika...............aby robił więcej i więcej,,,,znacie powiedzenie daj kurze grzędę.............................oj ...niech sami sobie dyrektorzy 8 godz posiedzą na obsłudze to inaczej by śpiewali.......zastanawiam się czy niewyjąc z tego bagna bo mnie do reszty wciągnie