Czytając wasze komentarze, napiszę współczuję Wam. Pewien region nie jest ogarnięty takim nepotyzmem. Macie niekompetentnych zarządzających skoro pewne problemy przechodzą na Was, informacje które osoba nad wami nie powinny przerzucać niżej, plotki itp. Profesjonalna osobą zarządzająca stanowi również bufor, jeśli dostrzega pewne oznaki złych zachowań w strukturach wyżej, nie powinien mówić o nich, tak powinno być na każdym szczeblu nawet u doradców, jesteście nie mniej ważnym zasobem jak oni....zachowanie iście nieprofesjonalne tryska od Was!! Pragnę zauważyć że nie wszędzie tak jest, nie wypowiadajcie się na skalę Polski, bo nie macie zielonego pojęcia jak to wygląda w innych miejscach, oprócz Waszego małego ograniczonego pola. Wyciągnę górnolotne wnioski, jak Wy, pewnie dla wszystkich oczerniających Nasz bank, jest to pierwsza praca, a może pierwsza praca w banku!! Nie zdajecie sobie sprawy jak jest w innych bankach widać, ja znam 4ry i ten ma najwyższy poziom, może dlatego że są kompetentne osoby w moim otoczeniu...może dlatego mam farta. Chcę uczulić na jeden fakt, praca to ludzie, to oni kształtują wizerunek firmy, jest on taki jak poziom ludzki osób reprezentujących. Nie można więc napisać że praca w AIG jest do dupy po całości. Zarobki...takie jak praca....prawda jest taka, że się nie przemęczam, wy chyba nigdy nie charowaliście jak woły, skoro sądzicie że tu wyzysk panuje...śmiechu warte....nikt nie goni mnie....robie co do mnie należy bez zbytniego przemęczenia. Zarobki adekwatne do pracy jaką wkładam....stres jest np Eurobanku....Polbanku....Lukasie....Gemoney, tam nacisk jest na sprzedaż...nie ma wyników wynocha....u Nas jak nie ma wyników...pokręcą głową pomachają palcem...powiedzą przyłóż się, nawet zaczną szukać rozwiązań które będą miały na celu poprawę tejże sytuacji. Problemem tu może być kierownik...ADM...RDS wyżej nikt nie obrywa głów za sprzedaż, jeśli któreś z tych stanowisk jest obsadzone przez niekompetentną osobę to zaczyna się gnicie całej niższej struktury, ale takie sytuacje mają miejsce w każdej korporacji...więc nie pieprzcie głupot że tylko tutaj. Skąd Wy się urwaliście z wykopalisk??? Kolejne śmieszności...małe nakłady na bezpieczeństwo...to absurd....w AIG mają zajoba na tym punkcie, tu można by było wiele zaoszczędzić. W PEWNYM banku to dopiero nikt nie dbał o to...ale to dopiero można stwierdzić...po fakcie...dlatego jeszcze raz napiszę nie macie zielonego pojęcia o czym piszecie. Zaraz pewnie nawtykacie mi...dzieciaczki jesteście i tyle, młodzi gniewni ze smarkiem pod nosem.